Search

Kundservice: info@tryggareid.se

FÖR DIN SÄKERHET TRYGGARE ID
SKAFFA ID-SKYDD

PRIVAT

500 svenskar blir ID-kapade varje dag.

Bevaka din identitet idag!

Detta ingår i tjänsten:

Dygnet-runt bevakning av dina personuppgifter, inloggningsuppgifter och ekonomiska uppgifter i realtid.

Larm via sms eller e-post om dina uppgifter misstänks vara utsatt för intrång eller ändring.

Telefonassistans och hjälp om du drabbas.

Allmänna villkor. Du kan avsluta när som helst under din testperiod. 12-månaders bindningstid. Följande månader till priset 99:- per månad. 14 dagars ångerrätt.

Testa ID-Bevakning fritt i 30 dagar

Avsluta när du vill under testperioden. Därefter endast 99 kr per månad i 12 månader via faktura om du väljer att fortsätta.

Läs Tryggare ID's Allmänna villkor här
*debiteras efter testperioden, om du inte valt att avsluta tjänsten

Testa fritt i 30 dagar

Avsluta när du vill under testperioden. Därefter endast 99 kr per månad i 12 månader. Genom att klicka på Aktivera accepterar du Tryggare ID Allmänna villkor

ASSISTANS & SPÄRRLINJE

Vi assisterar dig innan och efter en id-kapning samt hjälper till med bedrägerispärr.

LÄS MER

RÄTTSSKYDD

Juridiskt rättsskydd via utvald partner vid betalningskrav. Till ett värde av 25 timmar.

LÄS MER
ID-SKYDD PREMIUM

INGÅR I TJÄNSTEN ID-SKYDD PREMIUM

Spärrservice
Med Tryggare ID Spärrservice kan du med ett enda samtal spärra dina och din familjs alla registrerade kort, körkort och pass. I denna tjänst ingår även spärrservice av familjens mobiler och abonnemang.

Stöldskyddsdekaler
Du får också stöldskyddsdekaler som du kan registrera hos oss och sedan placera på dina värdesaker (kameror, cyklar, datorer m,m). Tryggare ID står även för hittelön upp till 500kr.

LÄS MER OM STÖLDSKYDDSDEKALER

JÄMFÖR VÅRA OLIKA ID-SKYDD

Här ser du exempel på vad som ingår i de olika ID-skydden. För dig som har en stor familj kan du välja ID-Skydd Premium Familj där ID-bevakningen gäller för upp till fem personer.

ÖVERLÅTELSEBLANKETT
ÅNGERBLANKETT
ALLMÄNA VILLKOR

SKAFFA ID-SKYDD

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar en tjänsteförmedlare dig inom 24h.

VANLIGA FRÅGOR

Här nedan har vi samlat de vanligaste frågeställningarna. Om du ej får svar på dina funderingar nedan så kontakta oss på info@tryggareid.se så återkommer vi så snabbt som möjligt

Vad gör jag om jag misstänker att jag blivit ID-kapad?

Kontakta omgående vår Spärrlinje på 0771 11 20 20. I samarbete med Bisnode kommer en provisoriskt kreditupplysningsspärr att läggas in på ert personnummer. Inom 60 minuter kommer även ert personnummer att vara spärrat hos UC, Credit Safe, Syna och Decidas. Spärren är aktiv i upp till 2 veckor. Dagen efter ert samtal kommer du motta en folder där allting står beskrivet hur ni tillsamans med er personliga handläggare på Tryggare ID kommer att undersöka och reda ut bedrägeriet på bästa sätt.

Skulle det visa sig att du blivit ID-kapad skickar du enkelt in den bifogade blanketten ”Förläng Bedrägerispärr” tillsamans med en kopia på er polisanmälan. När denna inkommer förlängs din spärr mot kreditupplysningar i upp till 5 år.

Hur hjälper ni mig vid en identitetsstöld?

När vi märker att det har skett en kreditförändring, till exempel att det har tagits ett lån, beställts ett mobilabonnemang eller gjorts en adressändring, så skickar vi ett sms och ett e-mail för att försäkra oss att det är du som tagit ett lån eller om det är någon annan som har gjort det i ditt namn.

Har någon missbrukat din identitet kommer ditt ärende att bearbetas av en avdelning som påbörjar en utredning tillsammans med dig. Vi kommer att hjälpa dig att bestrida eventuella krav eller fakturor som du har fått samt hjälpa dig att återställa din identitet.

Skulle vår avdelning som hjälper dig inte lyckas bestrida och hjälpa dig får du juridiskt stöd i vissa fall enligt allmänna villkor för tjänst.

Hur går en spärr till av id/kreditkort m.m?

Ring vår Spärrservice på 0771 11 20 20. Vi går tillsammans igenom vilka värdesaker du har förlorat och som ska spärras samt hur förlusten har skett. Detta går snabbare och smidigare om du har registrerat dessa på Mina Sidor. Vi spärrar alla dina förlorade kort, värdehandlingar och värdesaker inom ett par minuter efter avslutat samtal.

Hur aktiverar jag bevakningen?

Du behöver inte aktivera något, den fungerar så fort du fått bekräftelsebrevet i brevlådan.

Hur gör jag för att registrera eller uppdatera mina kort och/eller mobiltelefoner?

Det smidigaste sättet att registrera eller uppdatera dina kort/mobiltelefoner är att göra det här på hemsidan. Du loggar in på Mina sidor/Logga in. Där anger du ditt personnummer och det lösenord du fick hemskickat när du beställde tjänsten alt använder mobilt bank id.

Hur ändrar jag var mina SMS vid personuppgiftsförändringar och kreditupplysningar ska skickas?

Logga in på minasidor.tryggareid.se och gå vidare till Allmänt under ID-skydd.

Hur aktiverar jag autogiro?

Enklast är om du klickar här på autogiroblankett och följer de olika stegen Alternativt kan du skriva ut en autogiroblankett här.
Behöver du hjälpa kan du maila till kundservice@tryggareid.se så hjälper vi dig inom 24h.

Skicka sedan blanketten till:

Tryggare ID

Box 14020
700 14 Örebro

När kan jag säga upp tjänsten ID-Skydd Premium?

När din tjänst förnyas skickas det i god tid ut ett förnyelsebrev som informerar om att din tjänst påbörjar ett nytt avtalsår. Om du vill avsluta din tjänst kontaktar du kundtjänst så skickar dom ut en uppsägningsblankett till dig som du enkelt skriver under och returnerar.

Skulle du ångra dig vid skrivning av avtal så kan du inom 14 dagar skriva på och skicka in en ångerblankett.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Top